PADI Digitale Onderwaterfotografie

De digitale Onderwaterfotografie neemt enorm toe door nieuwe technieken. Doe de specialty PADI Digitale onderwaterfotografie. Je kunt de hele onderwaterwereld op een makkelijke manier vast leggen en daarna nog sneller op de computer de foto's bekijken snel en gemakkelijk vastleggen met je camera en vervolgens op je computer downloaden.

Tijdens de specialty Digitale onderwaterfotografie leer je de MEA methode van PADI gebruiken (foto maken, evalueren en aanpassen), waarmee je de digitale techniek ten volle benut. Je krijgt dan goede en mooie onderwater foto's, sneller dan je zou denken. Je leert niet alleen hoe je goede foto's maakt, maar ook hoe je ze aan je vrienden laat zien via e-mail of door ze af te drukken, je leert je computerwerk te optimaliseren, opslaan, en meer. De cursus zal bestaan uit een avond theorie en twee duiken.

 

Verplicht

Brevet PADI Open Water Diver of Junior Open Water Diver (of in het bezit zijn van een kwalificerend brevet van een andere organisatie). Je kunt de cursus echter ook als snorkelaar doen. Je krijgt dan een brevet waarop staat dat je niet hebt gedoken.

  • Een moderne digitale camera en onderwater behuizing kiezen en gebruiken.

De MEA methode van PADI gebruiken om snel prachtige foto's te maken.

Je foto's bewerken en aan anderen laten zien.

De drie belangrijkste principes voor het verkrijgen van goede onderwater foto's.

Het brevet PADI Digitale onderwaterfotografie telt mee voor het Master Scuba Diver brevet.

Dit is een van de flexibelste specialty cursussen van PADI en je kunt er zelfs al mee beginnen tijdens de laatste duik van de cursus PADI Open Water Diver.

We hebben ook nodig een ingevulde medische verklaring.

Data algemeen

Deze cursus start al bij 1 deelnemer.

We starten in overleg.